O nama

You are here:
tehncki-pregled-cvs-visnjica-res-rota-3-1024x768

Vaš pouzdan partner

CVS

Dobrodošli u CVS mrežu tehničkih pregleda, vašeg partnera u osiguravanju bezbednosti na putevima i pouzdanosti vaših vozila. Mi nismo samo kompanija, već tim stručnjaka sa strašću za automobilima i predanost zaštiti naših klijenata.

100+

Zaposlenih stručnjaka

3

Godine lideri u poslovanju

10000+

Zadovoljnih klijenata

Nešto više o nama

Naša priča
CVS mreža tehničkih pregleda osnovana je sa ciljem da revolucionizuje industriju tehničkih pregleda u Srbiji. Iako smo mlada kompanija, naša priča je već ispunjena uspesima i rastom. Od 2019. godine, trudili smo se da postavimo nove standarde u oblasti tehničkih pregleda i usluga vezanih za vozila.
Naš tim
Ono što nas čini posebnim su naši zaposleni. Naš tim čine iskusni tehničari i stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj industriji. Svi su licencirani i posvećeni svojem poslu. Naši tehničari su oni koji brinu o tome da vaša vozila budu tehnički ispravna i sigurna za vožnju.
Naša oprema
Kvalitet naših tehničkih pregleda je od suštinskog značaja, i to je ono što nas izdvaja. Naša oprema i tehnologija ispunjavaju najviše svetske standarde, a mi se neprestano nadograđujemo kako bismo bili korak ispred. Verujemo da kvalitetna oprema i tehnologija idu ruku pod ruku sa bezbednošću na putevima.
Naša misija
Naša misija je jasna: obezbediti bezbednost na putevima i olakšati vam sve potrebne procedure vezane za vozila. Tehnički pregled je neophodan korak kako bismo zajedno doprineli većoj bezbednosti u saobraćaju.
Kvalitet i brzina
Naša posvećenost kvalitetu i brzini pružanja usluga čini nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe. Razumemo važnost vašeg vremena i trudimo se da našim sistemom zakazivanja tehničkog pregleda na klik, koji smo prvi uveli u Srbiji, uštedimo vaše dragoceno vreme.
Više od tehničkog pregleda
CVS mreža tehničkih pregleda nije samo mesto za tehnički pregled vašeg vozila. Mi smo tu da vam pružimo niz dodatnih usluga kako biste imali potpunu mobilnost. Od brzog servisa i vulkanizacije, preko prodaje pneumatika do usluga vezanih za registraciju vozila i osiguranje, mi brinemo o svakom aspektu vašeg automobila.

Naši partneri i saradnici

S ponosom sarađujemo sa brojnim partnerima i sponzorima u industriji, kao i sa vodećim osiguravajućim kompanijama. To nam omogućava da vam obezbedimo najbolje uslove i povlastice prilikom tehničkih pregleda i registracije vozila.